Välj en sida

Spendrups lanserar Schweppes Premium Mixers i vanliga butiker. först kommer Tonic Water Twist of Lime och Pink Pepper Tonic Water. Senast V15 kommer sedan även Hibiscus Tonic Water. Riktigt roligt eftersom dessa funnits för restaurangmarknaden i två år, men nu får vi alltså alla möjlighet att använda dem hemma, och jag tycker Pink Peppar och Hibiscus är riktigt trevliga. Pris ännu så länge okänt för mig.

Tonic Water Twist of Lime Pink Pepper Tonic Water Hibiscus Tonic Water

Tonic Water Twist of Lime
Tonic Water Twist of Lime innehåller bubblor i mängder för att skapa den perfekta drinken. Oljorna som sitter i limeskalet kommer fram tydligt och gifter sig med den karaktäristiska enbärssmaken i gin. Gin av hög kvalitet såklart. Det här är en mycket välbalanserad tonic med en fin touch av limezest.

Pink Pepper Tonic Water
Pink Pepper Tonic Water är en perfekt balanserad tonic med fina bubblor och subtil nyans av rosépeppar, vilket ger din drink en spännande och kryddig twist. Den gör sig allra bäst med en lite blommigare gin då den hjälper till att lyfta dess arom.

Hibiscus Tonic Water
Hibiscus Tonic Water har en blommig och fruktig smak och arom från hibiscusblomman. Den fungerar utmärkt ihop med premiumgin, vit tequila eller vodka, för att nämna några alternativ. Den väl avvägda hibiscusaromen och den höga kolsyrehalten är hemligheten till en bättre drink.

 

/Jonas H